Coaching & training

Jij hebt iets te bieden, iets waar jouw doelgroep op zit te wachten. Anders was je er natuurlijk nooit aan begonnen. Je bent goed in wat je doet. Alleen wil je nu leren hoe je dit aan de wereld kunt laten zien. Voor ondernemers zoals jij bied ik social media training aan. Van een social scan tot een gepersonaliseerde coaching traject: ik coach en adviseer ondernemers zoals jij om hun social media game naar een hoger niveau tillen. Inspirerend, leuk maar vooral praktisch! 

Social scan

Met deze social scan heb je meer inzicht in hoe jouw bedrijf Social Media beter kan toepassen. Samen lopen we in een uur door jouw social media kanalen heen en krijg je na afloop een helder, uitgebreid en actionable keuringsrapport. Deze call is altijd hands-on en boordevol inspiratie.

€120,-

Workshop

Tijdens deze 4 uur durende 1 op 1 workshop ontdek je wat een goede social media strategie kan doen voor jouw bedrijf en leer je jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren! Ons doel is om onze social media kennis op een inspirerende manier te delen, zodat je dit direct in de praktijk kunt brengen binnen jouw bedrijf!

Na het volgen van deze workshop ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden en hoe je hogere conversie genereert voor jouw product en/of dienst. Daarbij ontvang je onze winnen op social stappenplan zodat je direct zelf aan de slag kunt.

€480,- per persoon

Coaching traject

In het coaching traject gaan we aan de slag met jouw (personal) brand en gaan we tot de kern: wat is jouw WHY en hoe gaan we dit visualiseren? We beginnen helemaal bij de basis en na drie maanden heb jij heel duidelijk een eigen merk die gaat opvallen in de online jungle. Vervolgens creëeren we samen een strategie die ervoor zorgt dat m je niet alleen op valt, maar ook de #1 te wordt voor jouw doelgroep.

Na dit coachingstraject ben jij een echte social-media expert en weet je hoe je het maximale uit social media haalt.

Prijs op aanvraag